Mijn focus ligt op het (samen) opstellen van en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Dit kan op verscheidene vlakken zijn zoals je vetpercentage verlagen, spiermassa opbouwen, strak en lekker in je vel komen te zitten, leefstijlproblemen aan te pakken zoals stressprikkels, slaapgewoonten en je voedingspatroon.

Dit alles samen brengt jou naar een betere versie van jezelf en mijn doel is om jou uiteindelijk zelf de touwtjes in handjes te laten geven en handvatten aan te reiken om zelfstandig verder te kunnen je hele verdere leven lang.

Hoe ziet zon traject precies eruit? Allereerst  gaan we samen bij een intake om tafel om kennis met elkaar te maken en te kijken wat ik voor jou kan betekenen en breng ik jouw leefstijl in kaart. Vervolgens doen we een 0-meting waarbij we je lichaamssamenstelling bepalen en vanuit hier stellen we samen haalbare doelen op. Daarna ga ik aan de slag om een persoonlijk beweegplan en voedingsadvies te maken.

Daarnaast plannen we wekelijkse trainingen, coachgesprekken en (tussen)metingen in om uiteindelijk jouw doel(en) te bereiken en uiteindelijk genoeg kennis en inzichten te verkrijgen om na het traject zelfstandig verder te kunnen. Tot slot vindt er een eindmeting plaats om te bekijken of de gestelde doelen zijn behaald.